Planning 2012

Net na de jaarwisseling wordt het tijd om de planning voor 2012 te bepalen. Niet in het kader van goede voornemens, maar omdat de inschrijving voor de meeste triathlons rond deze tijd opengaat. Gegeven de toenemende populariteit van de triathlonsport is het zaak om daar op tijd bij te zijn.

Voor mij ziet het er vooralsnog als volgt uit, met als twee hoofddoelen de marathon van Rotterdam en de hele triathlon van Barcelona. In Rotterdam wil ik mijn tijd van 3.14.10 onder de 3.10 brengen, en bij voorkeur zo ver mogelijk daar onder. Voorspellingen voor een eerste volledige triathlon zijn lastig, maar de bedoeling is dat ik het zwemmen overleef in een fatsoenlijke tijd, over het fietsen niet heel veel langer dan 5u ga doen en bij het lopen een tijd van tussen de 3 en de 6 uur ga neerzetten.

De Dolomieten marathon is een (erg mooie) cyclo in Italië die ik als een soort van training ga fietsen (maar wel zo hard mogelijk).  Mijn hardloopschoenen gaan in elk geval mee. Welke triathlons ik hierna ga doen als voorbereiding op Barcelona weet ik nog niet.